Geen competitie meer voor de zomerstop

31 maart 2020 21:15


De KNVB heeft besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer worden hervat. De KNVB nam dit besluit nadat het kabinet bekend maakte dat de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot 28 april.

Geen eindstanden
Er komen voor dit seizoen geen eindstanden. Dat betekent dat er geen kampioenen zijn en geen promoverende of degraderende teams. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. De coördinatoren bekijken de komende tijd wat dit betekent voor de teamindeling.

Training en oefenwedstrijden voor de zomer
Als het voor de zomer weer veilig is om te voetballen en het kabinet de maatregelen versoepelt, gaan we kijken of het mogelijk is om de trainingen weer op te pakken en oefenwedstrijden te organiseren. We hopen dat het mogelijk is om gezamenlijk op een passende manier het seizoen af te sluiten.

IMG_20200326_082154.jpg

Sportpark blijft gesloten

De maatregel van 15 maart om sportclubs te sluiten blijft van kracht.
Dit betekent dat je bij betreding van het sportpark in overtreding bent. We snappen dat jullie het voetballen missen, maar houd nog even vol en blijf zo veel mogelijk in eigen huis, tuin of buurt.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de gevolgen van het coronavirus voor voetbal op de website van de KNVB. Via onze eigen website houden we jullie op de hoogte van de situatie bij ZAC.

Tot slot: blijf gezond en pas goed op jezelf en je familie!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!