ZAC Tribunestoeltjesactie van start

18 maart 2022 16:00


Ga er maar eens goed voor zitten! Dat is waar deze toffe actie om draait. Omdat ons sportpark dit seizoen 25 jaar bestaat, willen we onszelf tribunestoelen cadeau doen! Dat zit een stuk beter en ziet er fantastisch uit met blauwe en witte stoelen die ZAC vormen. Er zijn maximaal 170 stoeltjes beschikbaar verdeeld over 3 vakken. In eerste instantie vullen we het middelste vak B (70 stoeltjes) samen met leden en supporters.

Actueel: het aantal beschikbare stoeltjes in vak B is 11.
Rij 5: 1 stoel beschikbaar
Rij 4: 10 stoelen beschikbaar
Rij 3: vol
Rij 2: vol
Rij 1: vol

Adopteer je ‘eigen’ tribunestoel
Als lid of supporter van ZAC kun je één of meerdere tribunestoelen adopteren. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts € 25 per seizoen (voor de periode van 3 seizoenen) of voor € 45 voor één seizoen heb je je ‘eigen’ tribunestoel. Op de stoeltjes zit een speciale doorzichtige, hufterproof kaarthouder waarin een kaartje met ZAC logo en een door jou gekozen naam wordt geplaatst. Hoe gaaf is het om zo samen een nieuwe tribune te realiseren!

Tribunestoeltjes_horizontaal.jpeg

Bestel eenvoudig online
Via de bestelpagina kun je eenvoudig een stoel adopteren. Betaling loopt via i-deal.  Je hebt daarbij 3 opties:

 1. Adopteer een stoeltje voor 1 jaar en betaal € 45
 2. Adopteer een stoeltje voor 3 jaar en betaal in 3 jaarlijkse termijnen van € 25
 3. Adopteer een stoeltje voor 3 jaar en krijg € 5 korting bij betaling van € 70 ineens
Stoel met naam
Op het bestelformulier kun je aangeven welke naam er op de naamkaart mag staan. Als je anoniem wilt blijven, kun je ook voor een andere tekst kiezen of voor alleen het logo van ZAC.

Voorkeursplek
Heb je voorkeur voor een bepaalde plek, dan kun je het rijnummer doorgeven op het formulier.  Wil je met enkele mensen stoelen bij elkaar reserveren, geef dat dan aan bij ‘Toelichting op je voorkeur’.  We houden hier zo veel mogelijk rekening mee. Hierbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Ben je met een grote groep, neem dan even contact op via pr@zac.nl .

Let op: het adopteren van een stoeltje betekent niet dat jij de enige bent die erop mag zitten. Iedereen mag op ‘jouw’ stoeltje plaatsnemen. Zie ook de andere spelregels onderaan dit bericht.

👉 Bestelformulier tribunestoeltjes

Tribunestoeltjes_Plattegrond_bijgesneden.jpg

Contact
Heb je vragen over de stoeltjesactie? Stuur dan een mail naar pr@zac.nl .


De Spelregels

 • De termijn van 3 jaar of 1 jaar gaat in op 1 september 2022
 • Per stoel betaal je
  • bij 3 seizoenen € 25 per seizoen inclusief BTW. Je kunt kiezen voor betaling van € 70 ineens (€ 5 korting) of € 25 per seizoen. Bij betaling in 3 termijnen betaal je alleen het eerste seizoen direct via i-deal. De overige 2 seizoenen worden later, per seizoen, door Z.A.C. geïncasseerd.
  • bij 1 seizoen eenmalig € 45 inclusief BTW. Je betaalt direct via i-deal.
 • Na afloop van de afgesproken termijn, kun je kiezen voor verlengen. Zo niet, dan valt je stoel vrij.
 • Het adopteren van een tribunestoeltje is een sponsoractie. Het geeft je geen exclusief recht om op die stoel te zitten tijdens de wedstrijd. Iedereen kan dus op ‘jouw’ stoeltje plaats nemen.
 • Het aantal beschikbare stoeltjes is 170.
 • Het aantal stoeltjes dat je wilt sponsoren is onbeperkt. 
 • De teksten op de stoelen worden vooraf gecheckt door Z.A.C.
 • Z.A.C. houdt zo veel mogelijk rekening met de voorkeursplek die op het bestelformulier is doorgegeven. We kunnen dit echter niet garanderen.
 • Door middel van de betaling via de bestelpagina, ben je automatisch akkoord gegaan met de spelregels
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!