Nieuws

Trainer John Beijen verlengt contract

16 december 19:15  John Beijen heeft zijn contract met ZAC met een jaar verlengd en gaat daarmee zijn vierde seizoen in als trainer van het eerste elftal. Zowel Beijen als ZAC zijn erg tevreden met de huidige samenwerking. Op dit moment komt ZAC uit in de 2e klasse Oost. Na de promotie van vorig seizoen laat het elftal van Beijen week in week uit zien goed mee te kunnen in de tweede klasse. meer »

Gezamenlijke verklaring Zwolsche Boys – Z.A.C.

24 oktober 18:00  Afgelopen zaterdag heeft bij de wedstrijd Zwolsche Boys 1 en Z.A.C. 1 een aantal supporters gedrag vertoond dat niet thuishoort op ons sportpark. Dit gedrag wordt door het bestuur van beide clubs dan ook ten sterkste veroordeeld. meer »

ZAC O21 op finaledag Beltona Beloftencompetitie

30 mei 12:00  Na in de voorrondes o.a. Be Quick '28 O21 en DOS Kampen O21 te hebben verslaan gaan onze talenten nu de strijd aan met andere topteams O21 waaronder HHC (2e divisie), HSC'21 en Quick 20 (3e divisie) uit Oost en Noord nederland. Er zijn nog 25 plaatsen over in de bus om onze jongens aan te moedigen op zaterdag 4 juni. De bus vertrekt om 8:20 van het ZAC Terrein.meer »

Nieuwe LED-verlichting op veld 2

12 oktober 20:30  Op 12 en 13 oktober vervangt de gemeente de oude verlichting op de kunstgrasvelden door nieuwe, energiezuinige LED-lampen.meer »


ZAC verlengt samenwerking met hoofdtrainer Egbert Kragt

19 december 22:00  ZAC en hoofdtrainer Egbert Kragt hebben besloten hun samenwerking te verlengen.meer »


Uitslag spandoekwedstrijd

20 april 21:30  Tijdens de kampioenswedstrijd van Z.A.C. 1 hebben diverse kinderen meegedaan om het mooiste spandoek te maken. Zwolfje vond het heel moeilijk te kiezen. Daarom heeft Zwolfje besloten de volgende vier spandoeken te belonen met een leuke prijs: meer »


Fotoverslag Kampioenswedstrijd

20 april 21:15  Bekijk de prachtige foto's gemaakt door Helen Kragtmeer »


Z.A.C. voor tweede keer op rij KAMPIOEN!!!

20 april 6:30  De ploeg won in eigen huis met 3-1 van Hardenberg'85 en dus is opnieuw promotie een feit.meer »


Z.A.C. geeft directe concurrent Hattem een “Jantje”.

2 februari 20:15  Waar vorige week koning Winter verhinderde dat Z.A.C. thuis mocht aantreden tegen stadsgenoot HFC Storica bleek koning Winter niet bestand tegen de sneeuwschuivers uit Hattem. In de veronderstelling dat de wedstrijd tussen Hatto Heim (#2) en Z.A.C. vast afgelast zou worden vanwege het winterse weer en er dus weer een voetballoze zaterdag aan zat te komen speelden bij de selectie wederom de gedachte om een zaaltje te huren. Echter Hatto Heim zette alles op alles om deze kraker in 3C door te laten gaan.. Iets waar men later wellicht spijt van had. meer »


Trainingskamp Z.A.C. 1

7 januari 21:45  Z.A.C. mag trots zijn op haar 1e elftal. Een elftal dat bestaat uit voornamelijk spelers die de gehele jeugd bij Z.A.C. hebben doorlopen, aangevuld met jongens die zich binnen een aantal jaar de club eigen hebben gemaakt. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!