Fysiotherapie - ZAC

Fysiotherapie

Fysiotherapie voor leden Z.A.C.
Topfit Fysiotherapie (vestiging Schelle) is onze verenigingssponsor. Voor een gratis consult kun je langskomen bij het inloopspreekuur bij Z.A.C. of het aanmeldformulier invullen. Blijf niet lopen met blessures, houd lol in het voetballen en word geen bankzitter!

Blessure Blog
Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. In ons Blessure Blog vertellen we je hoe je blessures kunt voorkomen.
Blessure Blog: de Hamstring

Inloopspreekuur bij Z.A.C.
Heb je een blessure? Kom dan langs bij het inloopspreekuur voor een gratis consult. Op dinsdag- en donderdagavond is er van 19.00 – 22.00 uur een fysiotherapeut van Topfit aanwezig bij Z.A.C. Je kunt je melden bij de meest linker deur onder de tribune.  Spelers van het eerste en het tweede elftal hebben voorafgaand aan hun training voorrang voor verzorging door de fysiotherapeut.

Aanmeldformulier voor consult Topfit Fysiotherapie
Je kunt voor een gratis consult ook gebruik maken van het online aanmeldformulier. Je wordt dan gebeld voor een afspraak in de praktijk aan de Forelkolk 55.

Vergoeding van de behandeling
Na het consult bij Z.A.C. of in de praktijk krijg je advies over het verdere verloop en een eventuele verdere behandeling. Voor behandelingen in de praktijk gelden de voorwaarden van je zorgverzekering. Ben je jonger dan 18 jaar dan worden de kosten voor fysiotherapie vergoed vanuit de basis verzekering. Ben je ouder dan 18 dan hangt de vergoeding af van je aanvullende verzekering.

Contact
Voor behandeling door een fysiotherapeut heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Je kunt direct contact opnemen met één van de therapeuten via 088 - 1719 000. Kijk voor meer informatie op de website van Topfit Fysiotherapie .


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!