Hans Vos

Accommodatie

Onbekend

Nadat de mannen van Tim en Rein 5 december een voetbal vrije zaterdag hadden gehad. Moesten ze toch wel weer voetballen op zaterdag de 12e. Helaas was trainer Rein afwezig omdat er soms ook iets romantisch gedaan moet worden.

Tim mocht deze week om 13:30 beginnen met de voorbereiding. Er was al een opstelling bekend en deze was dan ook zonder verassingen. Mart werd nog even verteld om de volgende keer minder wax in zijn haar te doen. Maar voor de rest was alles vrij ontspannen.

De wedstrijd stond onder leiding van Hans Vos. Om 14:35 begon de wedstrijd, dankzij onze actieve reporter langs de zijlijn kan ik hier nu een verslag schrijven met alle acties van beide kanten tot in de puntjes. Helaas vind ik dit te saai en zal ik wat hoogtepunten benoemen.

De eerste helft waren kansen van beide kanten, de keeper van ZAC stond als een huis en wist alles te verschalken, soms misschien met een beetje geluk. Voor een groot deel van de eerste helft was dit ook het geval bij de keeper van CSV.

Mart wist het nog voor elkaar te krijgen om ruzie te krijgen met niet 1 maar 2 spelers aan zijn zijde. Toch wist Holke aan het eind van de eerste helft de keeper te passeren en de bal in het netje te leggen, dit na een schot van Jan-Erik.

De tweede helft was ZAC slechts een schim van wat het de eerste helft was. Binnen 15 minuten wist CSV 3 doelpunten te maken. Waarvan er zeker twee erg netjes binnen werden gelegd.

Na deze 15 minuten was ZAC toch weer over de schrik heen. Tim bracht Holke weer in het spel vanaf toen liep het allemaal weer iets beter. Eerst wist Riemer 1 van onze oud CSV spelers de bal in het netje te leggen 2-3. Tijdens de tweede helft was het ook begonnen met regenen, hier wist Jan-Erik zich geen raad mee met zijn kunstgrasveld schoenen. Hij mocht dan ook van het veld worden getild na een stevige uitglijder. In de laatste paar minuten wist Cavani, onze andere oud CSV speler de 3-3 te maken.

Dit is tevens de eindstand. Hierna kon het voltallige team door naar de kantine om een paar verdiende biertjes te nuttigen.

Volgende week kunnen we misschien wel van een verslag genieten van Rein over zijn prachtige tripje.