Scheidsrechter

Kommer, J.

Accommodatie

Onbekend

Na drie wedstrijden voor de beker te hebben gespeeld met daarin wisselende resultaten stond afgelopen zaterdag dan de eerste competitie wedstrijd voor de deur. De tegenstander voor deze middag was JVC uit Dedemsvaart.
Alle ingrediënten waren aanwezig om een goede wedstrijd op de mat te leggen, het zonnetje scheen, de gras mat was goed en de ploeg was gemotiveerd om een goede wedstrijd op de mat te leggen.

De wedstrijd :
Direct vanaf het eerste fluit signaal van de goed leidende scheidsrechter Kommer was Zac goed bij de les en werden de afspraken zoals die van te voren waren afgesproken goed uitgevoerd. De tegenstander wist zich geen raad met het directe spel van Zac en dat resulteerde al in de tweede minuut tot een grote kans voor onze voorhoede, en konden wij de 1 tegen 0 laten aantekenen.
Na deze voorsprong lieten wij de teugels zeker niet vieren en wilden wij zo snel mogelijk de score proberen te verdubbelen, maar zoals later zou blijken hebben nog niet alle spelers het vizier op scherp en werden er behoorlijk mogelijkheden niet verzilvert deze middag.
Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben en na een goede redding van de keeper sloeg Zac als nog toe en verdubbelden wij de score via een goed en vlot lopende aanval. Na dit doelpunt was de honger bij ons nog zeker niet gestild en de tegenstander werd keer op keer onder druk gezet.
Rond de dertigste minuut kwam de bal via een goede pass vanuit de achterhoede terecht bij onze spits en deze liet zien hoe je de trekker moet overhalen en dat was 3 tegen 0.

Vlak voor de rust kregen wij de kans op 4 tegen 0 het duurde even maar uiteindelijk werd de bal als nog binnen gewerkt en was de ruststand bereikt.
Rust : Zac 019-1 – J.v.c 019-1 4 – 0.

Tweede helft.
Direct vanaf de aftrap werd duidelijk dat Jvc uit een ander vaatje zou gaan tappen en dat de spelers van Zac dachten laten wij genieten van het zonnetje want deze wedstijd is gespeeld.
J.v.c had in de tweede helft meer de intentie om te voetballen en dat lukte hun aardig en zij creëerden dan ook een aantal kansen waar de achterhoede steeds meer moeite mee ging krijgen, dit resulteerde dan ook in een ere treffer voor hun 4 – 1.

In het resterende gedeelte van de wedstrijd nam Zac het initiatief weer over en mocht de voorhoede van Zac nog 1 keer het net vinden 5 – 1 .
Dit is natuurlijk een mooi resultaat voor de spelers van Zac 019 – 1 maar het geeft zeker geen garanties voor de eerst volgende wedstrijd, want in deze wedstrijd spelen ook andere belangen mee, onze coach Marco was twee seizoenen geleden nog actief bij W.h.c als trainer.
Wij begroeten dan ook onze trouwe supporters aankomende zaterdag langs de lijn als wij om 14.30 spelen bij W.h.c uit Wezep.