Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd werd afgetrapt op een warme zaterdag middag. Het veld lag er prachtige bij. het had alles om een mooie pot voetbal te worden. ASC had de zaterdag ervoor met een mooie comeback gewonnen van CSV 019-A1. ASC wilde hun goede vorm dus door zetten . Z.A.C. was vorige weekend
vrij en hadden geen wedstrijd gespeeld en waren dus gebrand na weekend niet voetballen om weer 3 punten te pakken.

Eerste helft
ASC begon sterk vanaf de aftrap. Zac had moeite om hun snelle aanval in bedwang te houden daar door kreeg ASC een paar goeie kansen in het begin van de eerste helft. Maar ook Zac kreeg een paar goede mogelijkheden om de score te openen. Hierna kreeg Zac steeds minder grip op de wedstrijd,
na een ingooi van Dalfsen belande de bal bij hun linkerspits en deze wist wel raad met dit buiten kansje en schoot de 1 tegen 0 binnen.

Tweede helft
Z.A.C en ASC waren beide fris uit de rust gekomen. In het begin van de tweede helft waren beide teams gelijk. Z.A.C. kreeg kansen op de 1-1 maar het is ASC dat de 2-0 maakt. Door een snelle counter speelde de ASC speler de keeper van Z.A.C. voor voorbij en schoot met gemak raak voor de
2-0. Z.A.C komt deze klap niet meer boven op. ASC krijgt een paar goeie kansen op de 3-0 maar ze verzaken om die te maken. De wedstrijd eindigt in 2-0 voor ASC. Beide teams zijn volgende week vrij. De week erop speelt Z.A.C. thuis tegen Berkum een belangrijke pot. ASC speelt dan uit tegen Dedemsvaart.