Datum

30 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na de winst van vorige week tegen Dedemsvaart moesten de heren van de Jo19-1 deze week uit naar Whc.

De meeste spelers hadden hier nog wat goed te maken, en niet alleen de spelers hebben hier een verleden. De trainer van ZAC heeft de meeste jongens van WHC training gegeven.

1ste helft

De eerste helft begon en het was vrij snel duidelijk dat WHC niet van plan was om aanvallend te voetballen. Ze lieten ZAC opbouwen en hoopte op een foutje waardoor zij met hun snelle aanvallers een counter konden neerzetten. Toch kreeg WHC de eerste kans maar die viel niet tussen de palen.

In de eerste helft waren er niet veel ballen op goal gekomen. ZAC kreeg nog een grote kop kans en nog een schot op goal, maar beide keren werd de inzet goed gepareerd door de keeper van WHC.

2e helft

In de rust had onze trainer wat tactische aanpassingen gedaan om er voor te zorgen dat wij wat meer aan het voetballen toe zouden gaan komen. Aan de tactiek van Whc was niet veel veranderd. In het begin van de 2e helft gebeurde er niet heel erg  veel voor beide doelen.

Het werd de laatste 20 minuten wel erg spannend. Zac kreeg een enorme kans toen de bal goed van de linker naar de rechter kant werd geopend onze middenvelder kwam oog in oog te staan met de keeper maar miste helaas deze mogelijkheid.

Rond de 75ste minuut kreeg Whc toch een hele grootte kans bij een stand van 0-0. Hun snelle aanvaller, waarvoor de trainer had gewaarschuwd, kwam alleen voor de keeper  maar de keeper van Zac hield de bal met een snelle reflex goed tegen.

2 minuten voor tijd kreeg Zac de 2 grootste kansen van de wedstrijd. Uit een corner werd de bal op de lat gekopt en nog geen 30 seconden daarna kreeg Zac een kans voor opengoal, die werd helaas naast geschoten.

Kort daarna floot de scheids voor het einde van de wedstrijd.