Scheidsrechter

Vos, H.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van de competitie voor de heren van ZAC 4 op het spel. Om half 2 moest er verzameld worden voor de bespreking. Tijdens de bespreking waren er weinig verrassingen. De basis stond ongeveer hetzelfde als voorgaande wedstrijden. Er stond maar 1 speler in die de afgelopen weken maar 1 keer had getraind, dit was de heer Knol. Trainer Rein bleek toch ook zeer onder de indruk van de pas gezette Stone Island tattoo en kon er dus niet onderuit.

Om 14:30 begon de wedstrijd onder leiding van Hans Vos. Dat dit een beruchte wedstrijd zou worden voor de leidsman wist niemand van te voren.

Vanaf minuut 1 was het Hatto Heim die aan de bal was. Zoals al meerdere voorgaande wedstrijden van ZAC kwamen de bazen weinig tot niet aan voetballen toe. Dat dit weinig zegt zal later blijken.

Een stuk in de eerste helft kreeg Mart een kans om op goal te schieten, dit deed hij uiterst bekwaam, 1-0 voor ZAC. Luttele minuten later kreeg Justin een 100% kans om de 2-0 erin te leggen. Helaas wist onze Kazim dit niet uit te voeren. Het was zelfs zo dat Hattom Heim hierna vrijwel direct de gelijkmaker erin wist te werken,1-1. Dit was ook gelijk de ruststand.

In de tweede helft waren een aantal wissels uitgevoerd aan beide kanten van het veld. Dit bleek in het voordeel van de spelers van ZAC. Vanaf de 45e minuut was het spelbeeld een beetje anders. Er werd gewerkt voor de bal en er kwamen kleine kansen. Nadat Erwin een aantal keer was doorgebroken maar telkens werd afgevlagd voor buitenspel was het uiteindelijk een keertje raak. Laatst genoemde wist behendig de bal in het netje te werken, 2-1.

Ook dit bleek geen lang leven beschoren, de snelle nummer 10 van Hatto Heim wist weg te komen bij zijn man en kon wederom een gelijkmaker achterlaten. 2-2.

Hierna kunnen we wel stellen dat niemand wist wat er ging gebeuren. Ergens in de laatste 10 minuten kreeg Ruben een bal mee, hier kan een lange discussie over gevoerd worden aangezien er werd gezegd dat dit via een handsbal was, de scheidsrechter stond echter niet in een positie om dit te zien en liet het spel doorgaan. Ruben kwam alleen tegenover de keeper die ver voor zijn goal stond en wist de bal er keurig over de beste man heen te werken, 3-2. Dat Hattom Heim het er niet mee eens was lieten zij duidelijk merken. Na wat gezeur wist Holke vervolgens de 4-2 en de 5-2 nog te maken. Dit was dan ook de eindstand.

Na twee wedstrijden staan de bazen van ZAC 4 keurig bovenaan in de competitie.

De kantine bleek vervolgens nog uiterst gezellig, helemaal toen Stone Island de microfoon in zijn handen kreeg, hij wist te vertellen dat het 4e beter is dan het eerste, waar wij allen het natuurlijk hartgrondig mee eens zijn.