Aftrap is om 14:30 op het Jo van Marle sportpark.
Zal de knappe winst bij VIOS Vaassen een vervolg krijgen?
Pupil van de week is Jonathan Steenbergen!

Afgelopen zaterdag werd ondanks een vroege rode kaart knap gewonnen van VIOS Vaassen.
In minuut 20 kreeg Wissink de rode kaart vanwege het vermoeden van natrappen.
VIOS Vaassen was tot de rode kaart ook zeker de betere in de wedstrijd echter wist met 11 tegen 10 geen grote kansen te creeëren.
Een geweldige counter via Heimerikx, Bastiaan en met afronder Goelab leidde tot de 0-1 in de 40e minuut.

In de 2e helft schoot Balstra een vrije trap nog hard op de lat, kreeg VIOS wat mogelijkheden uit dode spelmomenten maar hielden goalie Abma en de Zwolse verdediging goed stand! In de slotminuut miste Peters nog een goede kans na een actie van Pappot.
Morgen spelen de mannen van Holtman tegen 't Harde die vorige week met 2-0 verloren van 's-Heerenbroek.
Daarvoor boekte ze prima resultaten met gelijke spelen tegen VSCO en titelkandidaat Dieze West.